|
Z pól i lasów na stół i do spiżarniNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788374957991
EAN:
9788374957991
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
14.5x20.5
język:
polski
liczba stron:
144
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
6,13
zł
Cena detaliczna:
9,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 6,13 zł
OpisRecenzje
Las jest kolebką naszej cywilizacji. Dla praprzodków człowieka stanowił naturalne schronienie i podstawę zaopatrzenia w żywność. Współcześnie las, uzupełniający produkty z pól, zyskał funkcję rekreacyjną - najczęściej kojarzoną z grzybobraniem. Oprócz grzybów las dostarcza nam również jagód, owoców, które mogą wzbogacić stół i spiżarnię, orzechów, i roślin zielnych. I o wykorzystaniu tych darów traktuje niniejsza książka.
Metody utrwalania darów lasu, aby wykorzystać je z największym pożytkiem dla smaku, zdrowia i radości życia
Oryginalne potrawy z grzybów, jagód, orzechów, owoców krzewów i drzew - przygotowane bez konserwantów i udoskonalaczy
Smakołyki z domowej spiżarni: susze, marynaty, kiszonki, solanki i inne przetwory, które z pewnością zachwycą domowników i gości
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|