|
![]() Zasady racjonalnego żywieniaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
8374262885
EAN:
9788374262880
oprawa:
Miękka
podtytuł:
zalecane racje pokarmowe dla wybranych grup ludności w zakładach żywienia zbiorowego
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
184
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
63,32
zł
Cena detaliczna:
73,50 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 63,32 zł
Szczególne miejsce w działalności Zakładu Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia zajmuje problematyka organizacji i funkcjonowania żywienia zbiorowego. Upowszechnianie wśród realizatorów żywienia zbiorowego wiedzy o najnowszych trendach w nauce o żywieniu oraz wpływie sposobu żywienia na zdrowie człowieka nabiera w ostatnim okresie coraz większego znaczenia. Zdrowie posiada bowiem konkretną cenę, również w aspekcie ekonomicznym. Opublikowanie w tej książce modelowe racje pokarmowe powinny służyć jako przykłady prawidłowych zaleceń praktycznych i być pomocne na co dzień w realizacji diet korzystnych dla zdrowia.
Oddając do rąk Czytelników niniejszą monografię, autorzy wyrażają nadzieję, że ułatwi ona przygotowywanie całodziennych diet i posiłków w zakładach żywienia zbiorowego, głównie zamkniętego, i przyczyni się do poprawy jakości żywienia oraz podniesienia satysfakcji konsumentów wielu placówek gastronomicznych w Polsce.
Opracowanie adresowane jest do wszystkich realizatorów żywienia zbiorowego, szczególnie typu zamkniętego (szpitale, sanatoria, stołówki, placówki oświatowo-wychowawcze), a także do organów urzędowej kontroli żywności, głównie PIS.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|