|
Zasady racjonalnego żywieniaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
8374262885
EAN:
9788374262880
oprawa:
Miękka
podtytuł:
zalecane racje pokarmowe dla wybranych grup ludności w zakładach żywienia zbiorowego
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
184
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
63,54
zł
Cena detaliczna:
73,50 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 63,54 zł
OpisRecenzje
Szczególne miejsce w działalności Zakładu Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia zajmuje problematyka organizacji i funkcjonowania żywienia zbiorowego. Upowszechnianie wśród realizatorów żywienia zbiorowego wiedzy o najnowszych trendach w nauce o żywieniu oraz wpływie sposobu żywienia na zdrowie człowieka nabiera w ostatnim okresie coraz większego znaczenia. Zdrowie posiada bowiem konkretną cenę, również w aspekcie ekonomicznym. Opublikowanie w tej książce modelowe racje pokarmowe powinny służyć jako przykłady prawidłowych zaleceń praktycznych i być pomocne na co dzień w realizacji diet korzystnych dla zdrowia.
Oddając do rąk Czytelników niniejszą monografię, autorzy wyrażają nadzieję, że ułatwi ona przygotowywanie całodziennych diet i posiłków w zakładach żywienia zbiorowego, głównie zamkniętego, i przyczyni się do poprawy jakości żywienia oraz podniesienia satysfakcji konsumentów wielu placówek gastronomicznych w Polsce.
Opracowanie adresowane jest do wszystkich realizatorów żywienia zbiorowego, szczególnie typu zamkniętego (szpitale, sanatoria, stołówki, placówki oświatowo-wychowawcze), a także do organów urzędowej kontroli żywności, głównie PIS.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|