|
![]() Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiPNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788302134814
EAN:
9788302134814
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca:
format:
242x170x18mm
język:
polski
liczba stron:
336
rok wydania:
2020
wysyłka:
48h
70,42
zł
Cena detaliczna:
80,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 70,42 zł
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|