|
Zasady żywienia Poradnik metodycznyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788375442564
EAN:
9788375442564
oprawa:
Miękka
podtytuł:
szkoła zasadnicza
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
76
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
10,26
zł
Cena detaliczna:
15,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 10,26 zł
OpisRecenzje
Poradnik metodyczny do przedmiotu zasady żywienia ukierunkowany jest na przypomnienie celów nauczania tego przedmiotu zawodowego oraz wskazanie najlepszej drogi do ich osiągnięć. Służy pomocą w posługiwaniu się podręcznikiem, z którym stanowi komplet.
Chociaż jest skierowany do kształcenia uczniów w zawodzie kucharz małej gastronomii, może być z powodzeniem wykorzystany w nauczaniu tego przedmiotu w innych zawodach gastronomicznych.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|