|
Zasady żywienia REANie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
8371415966
EAN:
9788371415968
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
19.0x25.0cm
język:
polski
liczba stron:
168
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
35,72
zł
Cena detaliczna:
41,80 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,72 zł
OpisRecenzje
Podręcznik jest przeznaczony dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej. Zawiera podstawowe treści propagujące zdrowy styl życia, ujęte w kilku działach: znaczenie i zakres nauki o żywieniu; składniki odżywcze i ich rola w organizmie człowieka; gospodarka wodna organizmu; normy żywienia i wyżywienia; planowanie wyżywienia; żywienie człowieka chorego; zwyczaje żywieniowe w Polsce i na świecie; najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia. Treści podręcznika obejmują zagadnienia zawarte w podstawie programowej dla tego zawodu.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|