|
Zawód SommelierNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788361241003
EAN:
9788361241003
oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
podtytuł:
czyli jak właściwie podawać i skutecznie sprzedawać wino w restauracji
Wydawca:
format:
14.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
160
rok wydania:
2007
wysyłka:
niedostępny
36,37
zł
Cena detaliczna:
51,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,37 zł
OpisRecenzje
Według najprostszej definicji sommelier to nikt inny, jak kelner odpowiedzialny w restauracji za serwis napojów, ze szczególnym uwzględnieniem wina. Tylko tyle i aż tyle.
W restauracjach, w których wino odgrywa równorzędną serwowanym potrawom rolę, funkcja sommeliera to coś znacznie więcej.
Właściwym współczesnym określeniem wobec sommeliera będzie raczej menedżer restauracji odpowiedzialny za wino i inne napoje oraz cygara, funkcja ta bowiem wykracza daleko poza ramy klasycznego terminu "kelner".
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|