|
|
Zbiór zadań z gastronomii. Szkoły ponadgimnazjalneNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788302173714
EAN:
9788302173714
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz
Wydawca:
format:
242x170x6mm
język:
polski
liczba stron:
96
rok wydania:
2018
wysyłka:
48h
54,57
zł
Cena detaliczna:
62,80 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,57 zł
Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy dotyczy wyliczania wartości odżywczej i zawartości poszczególnych składników potraw, drugi weryfikuje umiejętności sporządzania potraw i napojów, trzeci sprawdza wiedzę na temat organizacji przyjęć i przygotowania sali bankietowej, ostatni zaś skupia się na rozliczeniach finansowych. Zadania są zwykle bardziej rozbudowane niż polecenia na części testowej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie, dzięki czemu stanowią świetne ćwiczenie dla ucznia.Podręcznik jest dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera podstawową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|