| 
                         | 
                
                     
        Zdobienie kulinarne. Ciasta, torty, tartyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! 
                
                autor: 
                        
                
                            ISBN:
                         
                        
978-83-8222-612-6                         
                        
                        
                            EAN:
                         
                        
9788382226126                         
                        
                        
                            oprawa:
                         
                        
Twarda                         
                        
                        
                            Wydawca:
                         
                        
                        
                        
                            format:
                         
                        
247x170x21mm                         
                        
                        
                            język:
                         
                        
polski                         
                        
                                        
                            liczba stron:
                         
                        
192                         
                        
                            rok wydania:
                         
                        
2022                         
                                
                
                    wysyłka:
                 
                
                    niedostępny
                 
                    21,73 
                 zł
                    Cena detaliczna:   
                        39,95 zł 
                    Produkt niedostępny 
                
            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,77 zł 
        
 
 Co zrobić by ze zwykłego tortu, ciasta czy tarty wyczarować prawdziwe dzieło sztuki? I jak dekorować, by każdy kawałek słodkości wydawał się jeszcze smaczniejszy? 
 Autorka krok po kroku pokazuje jak dekorować torty, ciasta, tarty i inne wypieki na różne okazje - te najbardziej uroczyste, takie jak ślub czy chrzest, a także na te bardziej codzienne, jak urodziny i imieniny. Nie zabrakło też inspiracji na Dzień Matki, walentynki czy Halloween. Autorka daje szczegółowe wskazówki, jak przygotować ozdoby z masy cukrowej, izomlatu, marcepanu, żelatyny czy czekolady oraz jak złożyć tort, wytynkować jego poszczególne warstwy, a następnie misternie ozdobić. Podpowiada też jak we własnej kuchni urządzić pracownię zdobniczą z prawdziwego zdarzenia oraz podaje sprawdzone przepisy na różne okoliczności. Całość jest ilustrowana zdjęciami, na których pokazane są etapy dekorowania oraz gotowe realizacje. ić. 
 Brak recenzjix 
        
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
 
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
            |