|
Zeszczupleć na życzenieNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788376490571
EAN:
9788376490571
oprawa:
miękka
podtytuł:
Odżywianie zgodne z rytmami biologicznymi (CHRONOODŻYWIANIE)
Wydawca:
format:
205x145mm
język:
polski
liczba stron:
372
rok wydania:
2012
wysyłka:
niedostępny
23,56
zł
Cena detaliczna:
42,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,39 zł
OpisRecenzje
Poradnik zaliczany do klasyki, sprzedano już ponad 100 000 egzemplarzy.Opracowana w 1986 roku i przetestowana przez naukowców Europejskiego Instytut Badań nad Odżywianiem (IREN), metoda doktora Alaina Delabos jest rewolucyjnym zwrotem w podejściu do odżywiania się. Po raz pierwszy w historii nowoczesnej medycyny lekarz twierdzi, że nie trzeba rezygnować z żadnych potraw, żeby uzyskać i zachować szczupłą sylwetkę, a nawet zapanować nad podwyższonym cholesterolem i cukrzycą. Każda potrawa jest wartościowa, jeśli zostanie spożyta zgodnie z biologicznym zegarem organizmu, podczas gdy ten sam pokarm przyjęty w niewłaściwym momencie przyczyni się do otyłości. Z metody mogą skorzystać nie tylko osoby mające problemy z nadwagą lub zaburzeniami metabolicznymi, ale każdy, kto pragnie zachować zdrowie i dobre samopoczucie. Nie bez powodu doktor Alain Delabos nazywany jest architektem ciała. Jego metoda pomaga zrozumieć, dlaczego zbędne kilogramy odkładają się w tej lub innej części ciała. Stosując się do jego zaleceń, możemy sami w naturalny sposób odzyskać zgrabną sylwetkę. Efekt jest trwały i nie wywołuje efektu jojo.Książka ukazała się we Francji w 1999 roku i jest alternatywą dla wszelkiego rodzaju restrykcyjnych diet, wywołujących niedobory składników w organizmie. Znajdziesz w niej przepisy kulinarne kuchni francuskiej oraz przygotowane specjalnie dla polskiego czytelnika dania kuchni polskiej.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|