|
Zielone smakiNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788377072554
EAN:
9788377072554
oprawa:
twarda
podtytuł:
Kuchnia roślinna – liście, kwiaty, łodygi
Wydawca:
format:
234x190mm
język:
polski
liczba stron:
160
rok wydania:
2018
wysyłka:
niedostępny
19,24
zł
Cena detaliczna:
34,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,24 zł
OpisRecenzje
Lubisz roślinną kuchnię, ale czy wiesz, co jesz? Jadalne są najróżniejsze części roślin: liście, korzenie, bulwy, kwiaty, nasiona... Tych zielonych jest całe mnóstwo: sałata i szpinak to liście, brokuł to kwiat, awokado jest owocem, a kalarepa łodygą. Kuchnia oparta na zielonych warzywach i owocach może być bardzo smaczna i urozmaicona wszystko zależy od sposobu przyrządzania.
Oddajemy w Twoje ręce zestaw wyjątkowo smakowitych przepisów na zielone dania warzywne i owocowe. Proponujemy nie tylko sałatki, ale także przekąski ciepłe i zimne, zupy, dania obiadowe oraz desery i koktajle. Przykładowe przepisy: sałatka z cukinii, faszerowane ogórki, sałatka ze szparagów i szpinaku, krem z brokułów, quiche z brukselką, koktajl z cukinii i natki pietruszki. Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|