| 
                         | 
                
                     
        Zielony garnek 600 przepisów kuchni wegetariańskiej prosto z WłochNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! 
                
                autor: 
                        
                
                            ISBN:
                         
                        
978-83-7971-017-1                         
                        
                        
                            EAN:
                         
                        
9788379710171                         
                        
                        
                            oprawa:
                         
                        
Twarda                         
                        
                        
                            Wydawca:
                         
                        
                        
                        
                            format:
                         
                        
240x175x39mm                         
                        
                        
                            język:
                         
                        
polski                         
                        
                                        
                            liczba stron:
                         
                        
384                         
                        
                            rok wydania:
                         
                        
2016                         
                                
                
                    wysyłka:
                 
                
                    niedostępny
                 
                    21,18 
                 zł
                    Cena detaliczna:   
                        39,00 zł 
                    Produkt niedostępny 
                
            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,22 zł 
        
            Ponad 600 przepisów kuchni wegetariańskiej, głównie dań włoskich przygotowanych ze składników pochodzących z upraw ekologicznych.
Książka jest podzielona na pięć dużych rozdziałów: Przekąski, przystawki, sosy i pokarm bogów; Zboża, czyli złoto Ziemi; Jarzyny w całym swoim blasku; Słodkie owoce; Kuchnie świata. Publikację otwiera wstęp szczegółowo wprowadzający w świat potraw wegetariańskich, zawiera ona także wiele istotnych informacji dotyczących właściwości i walorów odżywczych poszczególnych produktów.  
Sięgając po to opracowanie, dostajemy przepisy między innymi na tarty, sosy, makarony, jarzyny, dania z grilla, przekąski, pizze, podpłomyki, suflety, tartinki czy zupy. Nie brakuje również receptur na światowe hity kuchni wegetariańskiej jak: gazpacho, baklawa, cukierki z syropu klonowego, tortille, chapati, guacamole, humus oraz tzatziki.
         
    Brak recenzjix 
        
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
 
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
            |