|
![]() Zimna Kuchnia REANie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788371419317
EAN:
9788371419317
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Przepisy przygotowanie dekorowanie
Wydawca:
format:
22.5x28.5cm
język:
polski
liczba stron:
408
rok wydania:
2007
wysyłka:
niedostępny
61,86
zł
Cena detaliczna:
89,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 61,86 zł
OpisRecenzje
Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw.Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także amatorów dobrego gotowania. Niezastąpiony doradca dla twórców zimnych bufetów, a jednocześnie obszerna książka kucharska z najbardziej cenionymi przepisami zimnej kuchni.Zimna kuchnia prezentuje:- obszerne informacje o produktach takich jak: mięsa, drób, dziczyzna, ryby, owoce morza, a także warzywa, owoce, zioła i przyprawy korzenne, oraz wiele innych;- tradycyjne i współczesne sposoby przygotowania potraw;- narzędzia i nowoczesne sprzęty używane w zimnej kuchni;- liczne receptury i przepisy na proste, klasyczne i nowe, awangardowe i wyszukane dania takie jak: amuse-geules, chłodniki, sałatki i sosy, meze oraz antipasti i tapas; fingerfood i sushi; kanapki, zimne przystawki, galaretki i galarety, musy i parfaity, pasztety i terriny, sery, półmiski do zimnego bufetu;- zasady planowania, organizacji i logistyki bufetu, ustawiania i dekorowania stołów w zależności od okazji oraz garnirowania i dekoracji półmisków.
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|