|
Zimna Kuchnia REANie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788371419317
EAN:
9788371419317
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Przepisy przygotowanie dekorowanie
Wydawca:
format:
22.5x28.5cm
język:
polski
liczba stron:
408
rok wydania:
2007
wysyłka:
niedostępny
61,86
zł
Cena detaliczna:
89,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 61,86 zł
OpisRecenzje
Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw.Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także amatorów dobrego gotowania. Niezastąpiony doradca dla twórców zimnych bufetów, a jednocześnie obszerna książka kucharska z najbardziej cenionymi przepisami zimnej kuchni.Zimna kuchnia prezentuje:- obszerne informacje o produktach takich jak: mięsa, drób, dziczyzna, ryby, owoce morza, a także warzywa, owoce, zioła i przyprawy korzenne, oraz wiele innych;- tradycyjne i współczesne sposoby przygotowania potraw;- narzędzia i nowoczesne sprzęty używane w zimnej kuchni;- liczne receptury i przepisy na proste, klasyczne i nowe, awangardowe i wyszukane dania takie jak: amuse-geules, chłodniki, sałatki i sosy, meze oraz antipasti i tapas; fingerfood i sushi; kanapki, zimne przystawki, galaretki i galarety, musy i parfaity, pasztety i terriny, sery, półmiski do zimnego bufetu;- zasady planowania, organizacji i logistyki bufetu, ustawiania i dekorowania stołów w zależności od okazji oraz garnirowania i dekoracji półmisków.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|