|
Zrób to sam. Kiełbasy własnego wyrobuNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
83-7073-437-5
EAN:
9788370734374
oprawa:
miękka
podtytuł:
70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
Wydawca:
format:
190x130x8mm
język:
polski
liczba stron:
144
rok wydania:
2014
wysyłka:
48h
18,38
zł
Cena detaliczna:
27,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,34 zł
OpisRecenzje
Untitled document Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci. Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas.Przy kaźdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.Domowy wyrób wędlin to:rodzinne spędzenie wolnego czasu- nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie;sukces towarzyski- zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu;zdrowsze odźywianie- bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|