|
![]() Zupy - polska specjalnośćNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7943-242-4
EAN:
9788379432424
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16x21,5 cm
język:
polski
liczba stron:
128
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
18,92
zł
Cena detaliczna:
24,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,92 zł
W polskiej tradycji zupa jest niezbędnym składnikiem obiadu, a nawet, jeśli jest odpowiednio skomponowana i pożywna, zastępuje cały obiad.Jaką zupę można uznać za pierwszą wśród polskich? Zdania są tu podzielone, ale na liście popularnych i od dawna obecnych w naszej kuchni znajdą się na pewno pomidorowa i kapuśniak, fasolowa i grzybowa, barszcz, krupnik,piwna czy żurek... W tym poradniku znajdują się przepisy zarówno na zupy od dawna goszczące na polskich stołach (choć czasami w wersjach mało znanych), jak i na te, które stały się szczególnie modne w ostatnich latach, na przykład zupy kremy.Uwzględniając najnowsze trendy żywieniowe autorki starały się, aby przepisy, które proponują, spełniały podstawowe kryterium - gwarantowały, że zupy będą smaczne i zdrowe.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|