|
![]() Żywienie człowieka zdrowego i chorego t.2Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788301139483
EAN:
978830113948305
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.8x23.8cm
język:
polski
liczba stron:
340
rok wydania:
2009
wysyłka:
niedostępny
36,37
zł
Cena detaliczna:
44,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,47 zł
Zasady i wskazania co do właściwego żywienia w różnych okresach życia
Rola żywienia w etiopatologii, profilaktyce i leczeniu najczęściej występujących chorób, jak niedożywienie i otyłość, jadłowstręt i bulimia, choroby metaboliczne, od patologii wieku dziecięcego do osteoporozy
Żywienie pozajelitowe i dojelitowe
Obustronnie ujęte interakcje leków z żywnością
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|