|
Żywienie człowieka zdrowego i chorego t.2Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788301139483
EAN:
978830113948305
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.8x23.8cm
język:
polski
liczba stron:
340
rok wydania:
2009
wysyłka:
niedostępny
35,44
zł
Cena detaliczna:
44,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,97 zł
OpisRecenzje
Zasady i wskazania co do właściwego żywienia w różnych okresach życia
Rola żywienia w etiopatologii, profilaktyce i leczeniu najczęściej występujących chorób, jak niedożywienie i otyłość, jadłowstręt i bulimia, choroby metaboliczne, od patologii wieku dziecięcego do osteoporozy
Żywienie pozajelitowe i dojelitowe
Obustronnie ujęte interakcje leków z żywnością
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|