|
Żywienie człowieka zdrowego i chorego t.2Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788301149483
EAN:
978830113948303
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
23.7x23.8cm
język:
polski
liczba stron:
340
rok wydania:
2007
wysyłka:
niedostępny
37,22
zł
Cena detaliczna:
47,15 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,63 zł
OpisRecenzje
Książka zawiera wiedzę na temat :- zasad i praktycznych wskazań co do właściwego żywienia w różnych okresach życia- roli żywienia w etiopatologii, profilaktyce i leczeniu najczęściej występujących chorób, jak niedożywienie i otyłość, jadłowstręt i bulimia, choroby metaboliczne, choroby układu krążenia, pokarmowego...- organizacyjnych, technicznych i instytucjonalnych sposobów zaspokajania potrzeb pokarmowych chorego człowieka
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|