|
![]() Żywienie w chorobach kostno-stawowychNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-200-4119-4
EAN:
9788320041194
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
205x145mm
język:
polski
liczba stron:
184
rok wydania:
2014
wysyłka:
48h
80,98
zł
Cena detaliczna:
94,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 80,98 zł
O ogromnym wsparciu, jakie w leczeniu różnorodnych schorzeń może dać prawidłowa dieta, nie trzeba Czytelników przekonywać. Problem jest tylkow tym, aby stosując się do zaleceń lekarza jeść nie tylko zdrowo, lecz również smacznie. W przekazywanej książce znajdziecie Państwo propozycje posiłków godnych polecenia w przypadku dolegliwości kości i stawów. W książce omówiono zapotrzebowanie organizmu na energię i składniki odżywcze, przedstawiono charakterystykę produktów spożywczych, w tym żywności modyfikowanej genetycznie, ważniejsze choroby układu kostno-stawowego oraz rolę wolnych rodników w ich powstawaniu. Znaczną część książki Autorka poświęca zagadnieniom zasad żywienia w chorobach układu kostnego i w otyłości oraz profilaktyce tych stanów.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|