|
![]() Żywienie w chorobach sercaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788320044997
EAN:
9788320044997
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
20.5x14.5cm
język:
polski
liczba stron:
224
rok wydania:
2021
wysyłka:
48h
55,14
zł
Cena detaliczna:
64,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,14 zł
Nieprawidłowe odżywianie się – nadmierne spożycie tłuszczów zwierzęcych, cukru i słodyczy oraz ograniczenie błonnika i witamin – prowadzi do miażdżycy, nadciśnienia, zawału serca i zakrzepicy krwi. Autorka, zachęcając do dbania o własne zdrowie, zaleca stosowanie odpowiedniej diety i podaje liczne przepisy, które w tym pomogą.
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|