|
Żywienie w chorobach sercaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788320044997
EAN:
9788320044997
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
20.5x14.5cm
język:
polski
liczba stron:
224
rok wydania:
2021
wysyłka:
48h
49,83
zł
Cena detaliczna:
59,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,88 zł
OpisRecenzje
Nieprawidłowe odżywianie się – nadmierne spożycie tłuszczów zwierzęcych, cukru i słodyczy oraz ograniczenie błonnika i witamin – prowadzi do miażdżycy, nadciśnienia, zawału serca i zakrzepicy krwi. Autorka, zachęcając do dbania o własne zdrowie, zaleca stosowanie odpowiedniej diety i podaje liczne przepisy, które w tym pomogą.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|