|
|
Żywienie w chorobach sercaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788320044997
EAN:
9788320044997
oprawa:
oprawa: broszurowa
Wydawca:
format:
205x144 mm
język:
polski
liczba stron:
224
rok wydania:
2021
wysyłka:
48h
55,03
zł
Cena detaliczna:
64,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,03 zł
Nieprawidłowe odżywianie się – nadmierne spożycie tłuszczów zwierzęcych, cukru i słodyczy oraz ograniczenie błonnika i witamin – prowadzi do miażdżycy, nadciśnienia, zawału serca i zakrzepicy krwi. Autorka, zachęcając do dbania o własne zdrowie, zaleca stosowanie odpowiedniej diety i podaje liczne przepisy, które w tym pomogą.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|