Okładka książki Żywienie w chorobach wątroby, dróg żółciowych i trzustki

Żywienie w chorobach wątroby, dróg żółciowych i trzustki

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788320044935
EAN:
978832004493540
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
20.5x14.5cm
liczba stron:
312
rok wydania:
2001
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
53,37 zł
Produkt niedostępny
Choroby wątroby, dróg żółciowych i trzustki wynikają najczęściej z błędów żywieniowych, pośpiechu, ułatwień technologicznych i skażeń środowiska. W razie choroby trzeba stosować sprawdzone i skuteczne diety, które proponuje autorka. Zaleca produkty naturalne zawierające białko, witaminy, mikroelementy i błonnik – niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Podaje również gotowe przepisy kulinarne na zupy, dania główne, przystawki i napoje.

Brak recenzji

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka