|
ŻYWIENIE W SPORCIENie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-8116-564-8
EAN:
9788381165648
oprawa:
miękka
podtytuł:
Kompletny przewodnik
Wydawca:
format:
235x195x20mm
język:
polski
liczba stron:
424
rok wydania:
2020
wysyłka:
niedostępny
47,63
zł
Cena detaliczna:
69,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 47,63 zł
OpisRecenzje
Najpopularniejszy poradnik na temat żywienia w sporcie
Nowe wydanie Żywienia w sporcie, uwzględniające najnowsze raporty medyczne, to publikacja, która jest równocześnie wyczerpującym podręcznikiem praktycznym i kompendium wiedzy teoretycznej, a co ważne, przekazuje cenne informacje w sposób interesujący i przystępny dla wszystkich.
Książka ta, napisana przez jedną z czołowych brytyjskich specjalistek od spraw żywienia w sporcie, doskonale przysłuży się zarówno amatorowi aktywnego trybu życia, jak i zawodnikom pragnącym osiągać lepsze wyniki w swoich dyscyplinach. Obecne wydanie autorka wzbogaca o wyniki najnowszych, nierzadko nowatorskich badań związanych ze zdrowiem i wydolnością sportową, nie pozostawiając bez odpowiedzi żadnych pytań czy wątpliwości.
Można tu znaleźć praktyczne wskazówki w następujących kwestiach: jak zwiększyć wytrzymałość, siłę i wydolność organizmu, jak obliczyć zapotrzebowanie organizmu na kalorie, węglowodany oraz białka, jak poprawić sylwetkę ile płynów wypijać i jak skutecznie nawodnić organizm.
„Nowe wydanie bestsellerowej książki Żywienie w sporcie jest najbardziej kompetentnym podręcznikiem z tego zakresu na świecie”.
Prof. dr hab. Łucja Pilaczyńska-Szcześniak
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|